• Újszülött
  • -17 %
LDRIVE 4PC 12V LED Autó Hangulat Fény alváz fény LED Világít Emelet Láb Dekoráció Lámpa Lámpa autó szivargyújtó Stílus

LDRIVE 4PC 12V LED Autó Hangulat Fény alváz fény LED Világít Emelet Láb Dekoráció Lámpa Lámpa autó szivargyújtó Stílus

HUF 6696.00
HUF 8067.60

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


1. LED hangulat lámpa. 2. 4db/készlet .LED hangulat lámpa. 3. Nagy fényerő. 4. A környezet barátságos, energiatakarékos. 5. Különböző színű, alacsony hőmérséklet. 6. Könnyű Telepítés. 7. Tartós, nem fakul. 8.Alkalmazás : Autó LED hangulat lámpa,LED-es alváz világítás,LED, hub fény,autó méteres gödör fények. 9.Színek : Kék,jég kék,piros,fehér,lila,zöld,narancs
Fizetni a megrendelés a vatera piacterén,kövesse az alábbi lépéseket : 1) Válassza ki a parancsot, majd kattintson a "Pay Now"gombot. 2) Válassza ki a kívánt fizetési módot, a pénztár oldalon.
Annak érdekében, hogy küldje el a tételek ki azonnal,kérjük, írjon a részletes szállítási címet. 1. Kedvezményezett Teljes Neve : 2. Kapcsolattartó telefonszám : 3. Szállítási cím : 4. Irányítószám kód : Megjegyzés : Ha úgy dönt, hogy az ingyenes szállítási lehetőség,a csomagot közvetlenül szállított otthon, csak egy időben, vagy elküldi a helyi postára, akkor meg kell, hogy a nyomon követési számot, a személyi IGAZOLVÁNY összegyűjteni a tárgyakat. Felkészülés Ideje : szükségünk van 2-10 munkanapon belül készítse el a parancs szerint a számos parancsot, minden nap. Ha nem érkezett meg a küldemény, ha a védelmi idő majdnem elfogy, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Arról, Vám : vám az irányítást nem tudjuk garantálni nem adó, díj nem terheli semmiféle adó díjat.Őszintén elnézést kérek a kellemetlenségekért ez okozhat. egy. Miután megkapta az árut nekünk.Ha posssible,Kérjük, szíveskedjen megerősíteni kapott a tételek a vatera piacterén."Erősítse meg, hogy kézhez a rendelést".Ha elégedettek vagyunk.Kérem, hagyjon minket egy pozitív visszajelzést, 5 csillag. b. Kérjük, tudassa velünk ,van olyan kérdések, problémák.hajlandóak vagyunk megoldani az eközben felmerülő problémákat, annak érdekében, hogy elkerülje az esetleges jogviták. A következő információkra van szükség, amikor tükrözik a probléma : *Rendelési szám *Kép a hibás gyöngyök. c. nem fogadhatjuk el, hogy a csere vagy törlése után a megrendelés szállították. d. Ha nem elégedett a minőséggel, a vásárlási üzletünkben, akkor vissza, vagy kicseréli a terméket számított 30 napon belül szállítjuk dátuma. Kérés : 1. Elemek kapott számított 30 napon belül szállítjuk dátuma. 2. Elemek kapott fel nem használt,sérült meg, illetve az eredeti csomagolásban. 3. Vissza a szállítási díjat fizeti a vevő.

A fő jellemzők

Márka Név:
LDRIVE
Elem Típusa:
Hangulat Lámpa
Termék mérete:
120mm*15mm*7mm
fény színe:
kék&ice blue&orange&white and green&red&lila
Telepítés helyzete:
autó méteres gödörben
LED:
9led/pc
Feszültség:
12V
Led Sugár Típus:
hely
Led Chip Gyártó:
Cree
Autó modell:
univerzális autó
Lumen:
400lm
Fényforrás:
LED

Az ügyfél választása