• Újszülött
Ingyenes Szállítás Minőségű Környezet - barát DN 63mm PPR Cső Csatlakozó Szerelvények Csatlakozó egészségügyi víz csővezeték

Ingyenes Szállítás Minőségű Környezet - barát DN 63mm PPR Cső Csatlakozó Szerelvények Csatlakozó egészségügyi víz csővezeték

HUF 2106.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


Ha más méret kell,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!
Ingyenes Szállítás Minőségű Környezet - barát DN63mm PPR Cső Csatlakozó Szerelvények Csatlakozó egészségügyi víz csővezeték.
Ügyfelek :
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése. Válaszolni fogunk, AZONNAL 1 munkanapon belül.
Kérem, ne nyisson vitát, vagy adj egy negatív visszacsatolás nélkül, közvetlenül a kommunikáció.Ha nem kapja meg a csomagot, de a szállítási idő fut ki,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy meghosszabbítja.
Szállítás :
1.Általában a Szállítási idő 18-60 munkanapon belül a Légi Mail, körülbelül 5-15 munkanap Gyorsan Express.Lehet, hogy a késedelem miatt a rossz időjárás,alacsony hatékony Vámkezelés,politikai események.
2.Brazíliába,S hipping nagyon lassú,kérlek várj, a csomagot türelmesen.ha nem,kérem, nem tesz rendet .Ha szeretnéd, hogy a hajó Gyorsan Express(például a Fed Ex,EMS,stb.),Kérjük, mondja el a CNPJ vagy CPF nem. a Vámkezelés.
3.Sok országban,például Iseral,egyesült államok,egyesült KIRÁLYSÁG,Hollandia,stb.a nyomkövető info. soha nem frissített után adja meg a rendeltetési Ország.
Visszatérési Politika :
Csak a hibás terméket, akkor a felajánlott csere.Kell küldeni 7 napon belül, mivel a kapott csomagokat.Lépjen kapcsolatba velünk a 7 nap.
Visszajelzés &Minősítések :
Kérlek, hagyj minket a pozitív visszajelzés (5 csillagos) ha elégedett vagy az áruk.
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő, ha bármilyen problémája van az áruk, ahelyett, hogy semmilyen negatív visszajelzést, vagy nyitó vitás.

A fő jellemzők

Típus:
Csatlakozó
Technics:
Szereposztás
Anyag:
Műanyag
kapcsolat:
HEGESZTŐ
Márka Név:
HB
szín:
Fehér
Méret:
63MM
Fejét Kód:
Kör

Az ügyfél választása