• Újszülött
Szilárdtest Relé Fűtés Radiátor Relé Hűtőborda elektromos alkatrészek típus (CX-B)

Szilárdtest Relé Fűtés Radiátor Relé Hűtőborda elektromos alkatrészek típus (CX-B)

HUF 2160.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


Szilárdtest Relé Fűtés Radiátor Relé Hűtőborda (CX-A)
Milyen típusú radiátor szilárdtest relé vagy modulokat kell szerelni? Valójában nincs teljesen con sistent kapcsolat közöttük, mert a fűtési energia a szilárdtest relé vagy modulok főleg kapcsolódó, a tényleges terhelési áram a hajtott, de nem a minősítés. Design képlet Fűtés :
1. Fűtés=tényleges terhelési áram(A)× 1,5 W/A A képlet alkalmazandó egyszeri szilárdtest relé, egyetlen AC erősítő modul, valamint Rseries a szilárdtest relé. De a három-fázisú szilárdtest relé három-fázisú AC erősítő modul, a tényleges terhelési áram a takarót a három-fázisú tényleges terhelési áram.
2. Fűtés =tényleges terhelési áram(A)× 3,0 W/A
A képlet alkalmazandó egyszeri teljes mértékben ellenőrzött modulok.
A fuction a radiátor, hogy árad által termelt hő szilárdtest relé vagy modulok, de tény, hogy nehéz kiválasztani a radiátor méretét. Azért, mert a hatás hűtő hatása hivatkozás : A hőmérséklet alaplap kell alábbi fennt viszont 80 fahrenheit volt C. Tehát a gyakorlati alkalmazás, egy 75º Ctemperature kapcsolót(a alaphelyzetben zárt kontaktus)lehet telepíteni a szerelési felületre, mely közel a széléhez(20mm)a szilárdtest relé vagy modulok.
Mikor válasszon egy radiátor mellett ezeket a tényezőket, akkor is kell gondolni, hogy a méret szilárdtest relé, hogy lehet, hogy megfeleljen a radiátor, vagy nem. Pedig radiátor telepíteni helyet a gép figyelembe kell venni is. Végül biztosítani kell, hogy a hőmérséklet motherborad a szilárdtest relé vagy modulok alatt fennt viszont 80 fahrenheit volt Cin a legrosszabb állapotban.
relé hűtőborda szilárdtestalapú RADIÁTOR típus CX-B
Hossz X szélesség X magasság(mm) 125×70×50
Alkalmazási Alkalmazandó, egyfázisú szilárdtest relé az alábbi 25 A
Tisztelt ügyfelünk, kérjük, szíveskedjen elolvasni következő : köszönöm.

A fő jellemzők

is_customized:
Yes
Márka Név:
CHUX
Védeni Funkció:
Epoxi
Méret:
Subminiature
Használat:
Védő
Kontakt Terhelés:
Alacsony Fogyasztású
Elmélet:
szilárdtest relé
Modell Száma:
CX-B
Méret:
125*70*50 mm

Az ügyfél választása