• Újszülött
4-Csatornás Távirányító Klónozás/Sokszorosító 433.92 MHZ-es távirányító svéd posta

4-Csatornás Távirányító Klónozás/Sokszorosító 433.92 MHZ-es távirányító svéd posta

HUF 1887.30

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Autó sunroofs 6.
2 tartsa a könyv bizalmas, hogy egy példányt a kulcs nem engedsz el, a vendég fia gép megfelelő gombot tartsa, ne engedd el, közel a vevőantenna helyen, három másodperccel azután, hogy a gép fény nem világos - lassú a flash, flash elengedni, próbáld kattintson erre a gombra, majd kapcsolja be fényes, mondjuk tanulási másolás siker.92 mhz) másolás 99. Adatvédelmi erős, különösen alkalmas haza a másolja le a távirányítót.
Felhasználás módja :
1, másolás előtt világos, gyár termelési másold be a teszt kód, a módszer is tartsa a távvezérlőt, mint például a két kulcs, ne engedd el, körülbelül három másodperc lámpa által vaku be, lassú a flash, akkor szerint a Ren Yi Jian lazítsa meg egyedül, fény nem ragyog, azt mondta, belső kód tisztázódott. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. A jármű központi zár rendszerek 2. Mi terheli a szállítási költség, ha a termék(ek) a (vagy) nem, mint a hirdetésben. Autó/Motorkerékpár riasztó
Könnyen használható, a 4 csatornás távvezérlő rendszer lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást a kütyü, autó, haza, garázs.92 MHZ-es távirányító svéd posta 4-Csatornás RF Vezeték nélküli Távirányító Sokszorosító az Autók, Garázs Ajtó, Kapu, Ajtó, Riasztó Rendszerekhez, stb. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a po#. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett. A mi célunk az elégedett vendég!
7.
3, [] fix frekvencia : 315 MHZ 330 MHZ-433 MHZ-es, valamint a fogyasztói igények frekvencia. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz.
4, - visszaállítás funkció : van, ha nem óvatos, téves világos belső kód, két kulcs, amint azt a lámpa ragyogó azt mondta, belső kód helyreállt 1. Ez kompatibilis a pillanatban a belső kódok után-eladó távirányítók, akár 64 bites többek között :
2262 ,2260 ,5026,5326,5326-3,5326-4,FP527,PT2240,EV1527,HT6010,HT6014,HT12 E,HT640,HT680,PLC158,PLC008,SMC918,SMC926,PT2292,12 L-4 SC,HT6026,UM3750 AM stb. Garázs ajtók 3. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Mert ez a gép a hardver dekoráció, kérem, kapcsolja le 2-3 MHZ, végül tedd a shell az irányadó. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos, kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE. Ha a távirányító fénymásoló használható frekvencia mérési funkció pontos hibakeresés.
Kézikönyv az Új A002 auto pár példányt távoli
Ez a márka új auto-pár-másolat távoli lehet tanulni kódok fix kódos távirányítók. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.4-Csatornás Távirányító Klónozás/Sokszorosító 433. NINCS KIVÉTEL! Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél. Ugyanaz a művelet befejezéséhez más gombot a másolás.
Lehetetlen, hogy olyan problémákat, ha nem tudunk róluk!
BIZTOSÍTANI FOGJUK A NYOMON KÖVETÉSI SZÁMOT !!! A legjobb választás, a legjobb kedvezmények,Köszönöm a szokás!
. Elektronikus kapu 4. Elektromos készülékek/Home automation pl.
Jellemzők : egy-egy kulcs, másolás, minden kulcs jelszavát egyedül megmenteni, lehet folyamatos, ismétlődő példányt használja millió alkalommal.
[] állítható frekvencia, a gép gyári frekvencia általános beállítás a 315 MHZ a közelben, mint például a vendég távirányító a frekvencia, a másolás befejezése után a tárgyalás közvetlenül, például a vendég távirányító nem a frekvencia, kérjük, használja a nem-induktív állítható szakaszos át a vevő reakció után húzza messze finomhangolás, hogy a legtávolabbi eddig.99% állandó közös tanulás-kód távirányító. Klón legfeljebb 4 távirányító jeleket 4 különböző távirányítók!
Másolat A Meglévő Távirányítóval, így mindig van egy tartalék :
1. Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás. VAGY dönthet úgy, hogy egy csere. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés. Ez egy fix frekvencia távoli klónozó (433. Mi visszatérítjük A TELJES NYERTES AJÁNLAT ÖSSZEGE kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészek, kiegészítők szerepelnek, MIUTÁN MIND a Vevő, illetve az Eladó megszünteti a tranzakció a vatera piacterén.

A fő jellemzők

Márka Név:
Phineli
Modell Száma:
4-Csatornás Távirányító Contro

Az ügyfél választása