• Újszülött
  • -5 %
nagy # 2017 office home town House Védelmet # Pénz Rajz isteni isteni Teknős FENG SHUI Bronz szobor-hatékony Talizmán

nagy 2017 office home town House Védelmet Pénz Rajz isteni isteni Teknős FENG SHUI Bronz szobor-hatékony Talizmán

HUF 23085.00
HUF 24300.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


ez limited edition , ha tetszik , ne hagyd ki . ### városi Ház Védelem Talizmán ## S méret : 20 CM hosszú , (1.3 KG) L méret : 31 CM hosszú , (2.4 KG), ha azt akarod, L méret teknős , meg kell fizetni a L méret szállítási költség , kérjük, lépjen kapcsolatba, hogy ellenőrizze a szállítási költség . materail : sárgaréz
Szállítási mód :
1 : ellenőrizni fogjuk össze alaposan, majd küldje el a megrendelést a posta állomás során 2 nap után kapja meg a kifizetést .
2 : Kérem, értse meg, hogy a Nemzetközi szállítási igényel bonyolultabb szállítási eljárások (például a két ország vám -, tranzit állomások stb.), talán, hogy hosszabb ideig a tételek megérkezik a végső úticél.
Air mail üzenet :
Ausztrália , egyesült államok , egyesült KIRÁLYSÁG : 15-20 nap .
más ország több kell, mint 30 nap .
3 : ha még mindig nem kapta meg a csomagból 30 nap után . kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.
kínálunk a szállítmányozás szám vagy a posta állomás TEL . segítségük, a csomagot kínál a segítséget . 4 da wei ren nanyang
4 : nem fogad el semmilyen negatív visszajelzést . ha a szállított csomag vagy cipő bármilyen kérdése van , kérjük, lépjen kapcsolatba velem , Mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb . majd fogadja el a visszatérítés . Nem emlékszem, hogy mondja meg a telefon számát a megjegyzés mezőbe, a fizetési adatokat. a munkavállaló kell, ha kézbesíteni a csomagot.

A fő jellemzők

Méret:
L, M
A téma:
Mascot
Márka Név:
TANGYONG MŰVÉSZET
Anyag:
Réz
Regionális Funkció:
Kína

Az ügyfél választása