• Újszülött
Kreatív kert otthon gyanta madarak dekoráció aranyos mesterséges madarak nappali madár kézműves fa lóg szobor

Kreatív kert otthon gyanta madarak dekoráció aranyos mesterséges madarak nappali madár kézműves fa lóg szobor

HUF 5373.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

A madarak mérete : 7*5*6cm, hurkok méret : 10*24cm Kérem, jól tudom, hogy a termék kézzel készül, nem gép gyártása. A kemence égetési folyamat, termék lehet, a kis fekete foltok, a kis lyukra, valamint a kis buborékok, ezek normális jelenségek, nehéz elkerülni. Ha ezt elfogadja, szívesen érdekében, sok köszönet. Manuális mérési hiba 1-2 cm
1. Tétel szállítása által China Post Air Mail;elérje a legtöbb országban pedig vallást követő 15 30 munkanapon belül.
2. Mi a szállítás az elemek 3 munkanapon belül (kivéve a hétvégén, ünnepek) alapján kapják a fizetést. Mi lesz a hajó az ön címére, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes-e. Ha meg kell változtatni a címet, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
3. Ha szeretné, hogy bármilyen más szállítási, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
1. Ha bármilyen qustions az elemeket kapott, kérjük lépjen kapcsolatba velünk egyszerre. Fogjuk megoldani a problémát, a lehető leghamarabb, ha nincs megelégedve a vásárolt, vissza elfogadható 14 napon belül, miután megkapta a elemek, vagy cserélje ki az elemeket, kérem felhívni a figyelmet, hogy a postaköltség díját visszajuttatott tételek kell megfizetniük.
1.A visszajelzés nagyon fontos számunkra, ezért kérjük, hagyj minket a pozitív visszajelzést. Ha nem elégedett, bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges vagy negatív visszajelzést. Mi fogja feloldani a problémát, amíg nem teljesülnek. Nagyon szépen köszönöm a segítségét. Természetesen elmegyünk egy pozitív visszajelzés, a kedves vásárlók.

A fő jellemzők

A téma:
Állat
Márka Név:
Pang-Q
Anyag:
Gyanta
Stílus:
Pásztori

Az ügyfél választása