• Újszülött
  • -10 %
Egy Pár Bonyolult Kínai Antik gyűjtemény Tibeti Ezüst sárkány Papír súly

Egy Pár Bonyolult Kínai Antik gyűjtemény Tibeti Ezüst sárkány Papír súly

HUF 5829.00
HUF 6477.30

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

méret 23*2.3*0.4 CM Figyelem : Tibeti Ezüst nem tiszta ezüst, ez egy fém keverve ezüst, réz
Körülbelül Elem
Az összes elem által eladott minket, hogy leírta, hogy a legjobb tudásunk, a lehető legpontosabb, de a legnagyobb lelkiismeretesség a részünkről. Ahhoz azonban, hogy elkerüljék az esetleges hibákat, tisztelettel kérem a segítségét abban segít nekünk, hogy ez egy kölcsönösen kielégítő tranzakció által alaposan megvizsgáltuk elem leírás, fotók, arra minden kérdésben ELŐTT AJÁNLATTÉTELI. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méret szín képviselet vonatkoznak a gyártási variancia pedig lehet, hogy nem pontos. Szintén fontos megjegyezni, hogy a monitor beállítások eltérőek lehetnek a számítógépek pedig torzíthatja a tényleges színek. Kérjük, olvassa el ezeket a feltételeket alaposan, mielőtt forgalomba az ajánlatot.
Szállítás
Az összes elem is szállítjuk 24 órán kézhezvételét követően a fizetés . Ez körülbelül 1825 nap, hogy a hajó Nevét az Ország. Ie : Egyesült Államok, Kanada, Európa, Ázsia, vagy más helyeken világszerte. Nem áll módunkban felelősséget vállalni bármilyen egyéni késedelem vagy adó. Oka az áthaladási idő nagymértékben függött által megadott Postai Szolgáltatás (kivéve : hétvége, ünnepek
Visszajelzést
A negatív visszacsatolás ,vita, majd a megnyit egy ügyet fontos számunkra. Én őszintén remélem, hogy velem a kapcsolatot, mielőtt lépéseket.Mindent megteszek, hogy elégedett.Én őszintén remélem, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés számomra.
Ügyfél Kielégítő
Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba bármikor előtt, illetve a vásárlás után, elkötelezettek vagyunk, hogy a 100% vevői elégedettség. Vissza a kötelezettségvállalás a kiváló szolgáltatás, 100% - os teljes pénzvisszafizetési, illetve az ügyfél elégedettségi garancia. Itt vagyok, készen áll, hogy segít önnek bármilyen kérdése vagy problémája lehet előtt, vagy a vásárlás után. A cél az, hogy győződjön meg arról, hogy a boldog ügyfél, kellemes ünnepeket! Ha boltba velünk, az ön elégedettsége #1 prioritás. Ajánlat Bizalommal!
Győztes Utasítás
Automatikusan értesíti a nyertest e-mailben ( a cím már regisztrálva e Bay ) után azonnal az aukció véget ér. Ha nem kaptunk egy e-mailt, vagy problémád e-mailt küld nekünk, kérjük, hívjon minket a rendelés feldolgozásához. Kérjük, ellenőrizze az összes e-mail szűrők az e-mail szoftver az e-mail Szolgáltató ( AOL, Hotmail, Yahoo, stb. ) a hiányzó vagy rosszul címzett e-mail tőlünk. Kérjük, az e Bay-en cikkszám de a szállítási cím minden e-mail, telefon, levelezés. Amikor a csomagot szállítjuk önnek e-mailben értesítjük, a nyomon követési számot. Üdvözöljük, hogy hívjon, vagy írjon nekünk minden olyan további információ, amely úgy érzi, az lenne szükséges, hogy segítsenek nekünk abban, hogy a feldolgozása a megrendelés. Hagyjuk pozitív visszajelzést minden e Bay-en nyertesek kézhezvételét követően a tételek

A fő jellemzők

Stílus:
Népművészet
Anyag:
Fém
A téma:
Állat
Használat:
Dekoráció & Gyűjtemény & Ajándék

Az ügyfél választása