• Újszülött
Pakisztán behozott kézzel faragott bronz színű Faragott Sas Sas Ajándék Szett

Pakisztán behozott kézzel faragott bronz színű Faragott Sas Sas Ajándék Szett

HUF 166320.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


Pakisztán réz faragás kézműves a termelési folyamat osztható tizenöt folyamatok, több ezer fajta, minden darab kézműves mintegy 60% - a szerint a szükségletek a réz gravírozás, egyéb fém ötvözet tartalma mintegy 40% - kal, a termelési folyamat lehet osztani hét lépéseket : 1 die 2 gyári alkatrészek hegesztési 3 csiszolt szegéllyel 4 polírozás, valamint galvanizáló 5 6 7 faragott faragás jelölés festékszóró, majd sütés fröccsöntés. Faragás technikák : kés faragás, függőleges kés, véső, kés vágja. A termelés elsősorban a formájában családi műhelyek, neked, évszázadokon éves kortól az életkor, a termelés ötletek. Gyakornok gyakornoki kezdődött a tanulás kortól öt vagy hat, amíg tizenöt, hat képzett külön portál egész életen át tartó kézműves faragott réz.
A legtöbb képviselője, illetve a tipikus, a művészet, a casting réz szobor. A történelem vezethető vissza, hogy több száz éve. Olyan korán, mint száz évvel ezelőtt, Törökország, Irán kezdett faragott kő, majd módosítsa a gravírozás a felszínen, réz, akkor ez a gravírozás technológiával be Észak-India (ÉSZAK
MURAD INDIA
ABAD), szét itt, hogy Pakisztán
Mérete : 28 cm. (1 hüvelyk =2.3 cm-es vagy)
Magas : 70 CM a legszélesebb ponton : 27 CM
Súly 3.5 kg
- Egy darabból, minden kézzel készített.
Ez a bolt az összes express mail, kérjük ne lőjék le a felszínre, vagy nem lesz mailben.
A támogatott express :
Rím express, Yuantong express, daily express, STO, Zhaijisong (töltse ki csomagolás), SF (sebesség különbség)
Ha az expressz szállítás a személyi küldeni a csomagot, kérem, nyissa ki, hogy vizsgálja meg az árut, vagy nem sérült-e, ha sérült, kérjük megtagadhatja, illetve vissza, a telek, amelyen az áru sérült.
Akarom : Hírek
Ez a bolt támogatása készpénz gyűjtemény üzleti, Alipay, hitelkártyát vagy egyéb szolgáltatások.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása