• Újszülött
  • -5 %
2017 Legújabb V5.008 R2 BLUETOOTH Autók, Teherautók Diagnosztikai Eszköz a DHL

2017 Legújabb V5.008 R2 BLUETOOTH Autók, Teherautók Diagnosztikai Eszköz a DHL

HUF 14315.00
HUF 15068.70

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


Leírás : https : A W0 W szoftver(dolgozik autók), valamint a DS szoftver (az autó), a munka perfet.
A bluetooth funkció
Teljes Fordítás Nyelvek :
Angol, Cesky, Deutsch, Francais, Magyar, Olasz, Lengyel, Srpski, Portugál ,Holland .
W0 W egy gyors, megbízható diagnosztikai eszköz szolgálja, mint a kapcsolat jármű számítógép. Működik mind régi, mind az új járművek.
Az AUTÓK, akkor képes elvégezni márka speciális diagnosztika az autók, könnyű teherautók 1988-tól kezdődően. Összesen 47 a különböző márkák.
Multiplexer funkció, 2x HS LEHET (ISO 11898-2), SW LEHET (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL, illetve (SPI, analóg be, 5volt ki).
Elem Featurs
FESZÜLTSÉG ELLENŐRZÉSE
Amikor a CDP+ csatlakozik a jármű, a készülék ellenőrizze az akkumulátor feszültsége a jármű automatikusan beállítja magát, hogy a jármű feszültség szint, 12 vagy 24 voltos. Ha a feszültség túl magas vagy túl alacsony, a CDP+ figyelmezteti, hogy mind a hang, fény, akkor is figyelmeztetni keresztül az akkumulátor ikon a diagnosztikai szoftver.
ALVÁZ SZÁM VIN
Az AUTÓK szoftver, van egy okos funkció, amely lehetővé teszi, hogy olvassa el az alváz szám a jármű, amit szeretnék diagnosztizálni. Ez biztosítja, hogy a megfelelő modell év, az automatikusan kiválasztásra kerül. Amellett, motor kód járművek esetében, amelyek általánosan elérhető a piacokon, az is automatikusan kiválasztásra kerül.
ISS
Intelligens Rendszer Scan (ISS) vizsgál végig a rendszerek a jármű, valamint megjeleníti a hibakódok, amelyek tárolják az egyes rendszer. Ez időt takarít meg, hogy egy gyors áttekintést a tényleges állapota az egész járművet. Amikor az ISS befejeződött, ezután kiválaszthatja egy adott ellenőrzési rendszer elemzése az eredmények tovább.
ISI
Intelligens Rendszer Azonosító (ISI) azonosítja, majd automatikusan kiválasztja a típusú vezérlővel szerelt a járműbe. Ez biztosítja, hogy a diagnosztikai szakasz végzik megfelelően a megfelelő paramétereket, mint szükséges.
Elem Funkció
JELENTÉS FUNKCIÓ
Alatt ez a funkció a lap, akkor képes lesz látni, hogy a kiigazítások, valamint kiigazítások, hogy lehetséges egy adott járművet, anélkül, hogy a jármű közelében. Együtt a súgó szövegek, mint egy útmutató, nem lehet tervezni, hogy hatékony legyen a munka; még az összetett helyzetekben.
OBD-FUNKCIÓK
A CDP+ van szerelve egy egyedi multiplexer technológia, amely lehetővé teszi, hogy használható minden típusú járművek, függetlenül attól, hogy a feszültség szinteket, illetve a kommunikációs szabványok. Azok a járművek, amelyek nem használják a szabványos 16-pin csatlakozó, kínálunk egy teljes körű hiteles, személyre adapter kábelek, készletek.
UNIVERZÁLIS
A legtöbb fedélzeti DIAGNOSZTIKAI funkciók, mint például a kiigazításokat, valamint programmings, vannak részletes utasításokat, majd a súgó segít a diagnózis a munka. Meg fogja találni lépésről lépésre információt előfeltételek, előkészítése, valamint végrehajtása különböző funkciók; így is a komplex funkció egyszerű, hogy végre
SÚGÓ FUNKCIÓ
A legtöbb fedélzeti DIAGNOSZTIKAI funkciók, mint például a kiigazításokat, valamint programmings, vannak részletes utasításokat, majd a súgó segít a diagnózis a munka. Meg fogja találni lépésről lépésre információt előfeltételek, előkészítése, valamint végrehajtása különböző funkciók; így is a komplex funkció, egyszerű elvégezni.
A Csomag Tartalma :
1× Unidad Igazgató
5× Szoftver DVD
1 x USB Kábel
1.Kérem, hagyja el a teljes cím, név, amikor online rendelés.
2.Szállítási, fizetési a termék adatlapján, látni fogja a szállítási részletek.
Lehet számolni, hogy a szállítási költség, amelyet írja be a szükséges információt.
3.Az idő a szállítás : Tranzit idő változik, a különböző szállítási módok.
Orosz Légi Kb.15-28 Munkanapon belül
4.Elem Feldolgozási Idő : feldolgozási idő egy meghatározott sorrendben változik a termék típusa, valamint a raktáron állapot.
Leginkább feldolgozási idő 1-4 munkanap
Mivel a visszajelzést, nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlődését.
Őszintén meghívjuk önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés számunkra , ha elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás.
Csak 1 perc. Köszönöm!
Ha szeretnéd kicserélni az elemeket kapott, vegye fel velünk a kapcsolatot, 3 napon belül kézhez a rendelést.
Meg kell fizetni a további szállítási díjak felmerült, illetve a visszaküldött termékeket úgy kell tárolni, hogy az eredeti statu.

A fő jellemzők

Hardver Verzió:
A Legújabb Verzió
Feszültség:
12
Szoftver Verzió:
A Legújabb Verzió
teljesítmény:
9
Elem Hossza:
12cm
Elem Szélessége:
8cm
Elem Magasság:
4cm
Elem Súlya:
0.6kg
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Márka Név:
FY-UU
Modell Neve:
V5.008 R2
Anyag Típusa:
Műanyag
Elektronikus:
No
Elem Típusa:
Egyéb
Full Translate Languages:
English, Cesky, Deutsch, Francais, Hungarian, Italia, Polish, Srpski,
Multiplexer function:
Igen
Különleges Funkciók:
OBD

Az ügyfél választása