• Újszülött
Tangda Vas por mag T520-26 OD*ID*HT 132*78*20.3 mm 149nH/N2 75ue Vas por core Ferrit Toroid Mag toroid sárga, fehér

Tangda Vas por mag T520-26 OD*ID*HT 132*78*20.3 mm 149nH/N2 75ue Vas por core Ferrit Toroid Mag toroid sárga, fehér

HUF 26730.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


Figyelem : ez a fajta mágneses gyűrű nem egy mágnes, ez nem mágneses. a vas nem lehet adszorpciós.
Kiemeli : vas erőmű Foglalt fluxus vonalak epoxy gyanta
Anyag Jellemzői :
vas por core egyfajta puha magerntic anyag, amely tagjai vas por szigetelő anyag.Miután szigetelő kezelés,a vas por nyomnak szükséges méretét, alakját, majd megy throuth a fűtés,bevonat néha.Az egyenletesen elosztott gap belül a vas por mag a fő jellemzője.
Jellemzők :
A maximális üzemi hőmérséklet toroid mag van 150o C.
A toroid mag epoxy gyanta minimális 500 V AC bontásban.
A toroid alakú biztosítja a jó mágneses fluxus csatlakozásnak alacsony a szórt fluxus szivárgás,
A magassága a toroid alakú (is említett "vastagsága") könnyen változhat, nem igényel szerszámok változások
Alkalmazások :
1.Ez a toroidok termékeket kínál egy egyszerű, kompakt megoldás, hogy induktor, párosított-induktor javítása. RF áramkörök, EK tápegység tekercsek, motorok dimmer vezérlő szűrők.
2.Már felhalmozott bőséges tapasztalatok, valamint a létrehozott stabil, hiteles üzleti kapcsolatok világszerte. Gazdag tapasztalattal foglalkozunk minden típusú legyen az kicsi vagy nagy parancs, az általunk kifejlesztett kiterjedt kapcsolatok, sok helyi, mind a nemzetközi árufuvarozási szervezetek. Következésképpen, képesek vagyunk szállítani az árut, biztonságosan, megbízhatóan, hogy szinte bárhol a világon
-2/-14 Anyagok
Az alacsony áteresztőképességű ezeket az anyagokat eredményez alacsonyabb működési AC fiux sűrűsége, mint a többi anyag további gap-veszteség.A -14 Anyag hasonló -2 Anyag valamivel magasabb, permeabilitás.
-8 Anyag
Az anyag alacsony core elvesztés, valamint a jó linearitás alatt nagy elfogultság körülmények között,Egy jó magas frekvenciájú anyag.A legmagasabb költség, anyag.
-18 Anyagok
Az anyag alacsony core veszteség hasonló a-8 Material nagyobb áteresztő képesség, alacsonyabb áron.Jó DC telítettség jellemzők.
-19 Anyagok
Egy drága alternatív hogy a -18 Anyaga azonos permeabilitás, illetve kissé magasabb alapvető veszteségek.
-26 Materials
A legnépszerűbb anyag.Ez egy költséghatékony általános célú anyag, amely hasznos a legkülönbözőbb power conversion vonal szűrő alkalmazások.
-28/-30 Anyagok
A jó linearitás,alacsony költségű,valamint viszonylag alacsony áteresztőképességű ez az anyag, hogy a népszerű, nagy méretű, nagy teljesítmény UPS, megfullad.
-33/-34/-35 Anyagok
Egy olcsó alternatív a -8 Material alkalmazások, ahol magas frekvenciájú core veszteség nem kritikus.Jó linearitás nagy elfogultság.
-38 Materials
A magas mágneses permeabilitás, egy alacsony költségvetésű alternatív-a -26 Material.Ez a legjobb választás a lineáris frekvencia alkalmazása.
-40 Materials
A legkevésbé drága anyag.Ennek jellemzői nagyon hasonlóak, hogy a nagyon népszerű -26 Anyag.Népszerű, nagy méretben.
-45 Materials
A legmagasabb permeabilitás Anyag.Egy nagy áteresztőképességű alternatív hogy-még 52 Anyag, enyhén magasabb alapvető veszteségek.
-52 Materials
Az anyag alacsonyabb core veszteség nagy frekvencián ugyanazt a permeabilitás, mint a -26 Anyag.Nagyon népszerű a magas frekvenciájú fojtó tervez.

A fő jellemzők

Modell Száma:
vas erőmű
is_customized:
Yes

Az ügyfél választása