• Újszülött
  • -5 %
100 34*76 cm Kényelmes Pamut Törölköző Zongora Szerelmeseinek Billentyűzet Alakja, a Lágy Szövetek Sport Férfiak Nők Nedvszívó Strand Törölköző ZA134

100 34*76 cm Kényelmes Pamut Törölköző Zongora Szerelmeseinek Billentyűzet Alakja, a Lágy Szövetek Sport Férfiak Nők Nedvszívó

HUF 89772.00
HUF 94497.30

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában


Szín : küldj véletlenszerűen Stílus : zongora törölköző Mérete : 34 x 76 cm Anyag : 100% pamut
Mi általában folyamat során a megrendelés belül 24-72 óra, de nem tudjuk garantálni, szállítási idő az oka, hogy különböző egyéni törvények, valamint a nemzetközi mail forgalom. Kérem, engedje meg, majdnem 4 hét szállítási napon a nemzetközi mail parancsot. Azt is előírják, gyorsított szolgáltatás a nemzetközi parancsot. Ha kell, a gyors szállítás, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit ez.
Mi a hajó, hogy Alixpress címét CSAK. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím Alixpress illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Ezek a vádak rendszerint által gyűjtött a szállító tehervonat (szállítási) társaság vagy amikor kiválasztjuk a tétel ? ne tévesszük össze őket a további szállítási díjat. Ne hagyja Negatív visszacsatolás nélkül, hogy segítséget kérjen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is, ha bármilyen problémája.Arra törekszünk, hogy a válasz az összes üzenetet, a lehető leggyorsabban.

A fő jellemzők

Eldobható:
No
Típus:
haj törölköző
Tömeg:
100g
Modell Száma:
ZA1334
Stílus:
Csík
Funkció:
Sűrített
Abszorpciós:
26s-as, 30-as
Technics:
Szőtt
Forma:
Tér
Minta:
Nyomtatott
Mintázat Típusa:
Nyomtatás
Anyag:
Ruhával

Az ügyfél választása