• Újszülött
  • -20 %
Zhui csillag 5d diy gyémánt festmény négy évszak fák cross stitch teljes négyzet gyémánt 3d-s gyémánt hímzés 5db haza adornm zx

Zhui csillag 5d diy gyémánt festmény négy évszak fák cross stitch teljes négyzet gyémánt 3d-s gyémánt hímzés 5db haza adornm

HUF 6480.00
HUF 8100.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Ha nem tudod, hogy milyen színű használni, lásd a színtáblát. Termék méretek jelezte, a termék leírása a gyanta gyakorlat a szakmai gyári tömegtermelés, hanem a kis, ott elkerülhetetlen, hogy hibás gyakorlat, Köszönöm a megértést! Gyanta, gyémánt lesz több, több, mint 30% - kal kevesebb, fúrás jelenség általában nem jelenik meg, kérem, legyen nyugodt vásárlás. DIY gyémánt rajzoljon egy embert minden korban lehet tenni, mivel, beleértve a gyerek, a család tagjai, így a család több meleg. ha szeretné, egy nagy mennyiségű nagykereskedelmi, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, megvitatjuk a nagykereskedelmi árát, a szállítási mód stb veled. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabb. Feltárni szalag rajz fölé, látni fogja, hogy sok szimbólumok megfelelő színkód. A gyanta, gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési. nem egy minőségi probléma). Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt. A DIY gyémánt festmény lehet dolgozni, tanulni, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, aktív gondolkodás, növeli önbizalmát. A díj : Miután az áru érkezett az ország, ez okozhat egyes tarifák néhány országban. Kérjük, egyértelműen mondani a vevőnek, 's cím információt, ha a kereskedelmi, majd megvitatjuk, hogy a szolgáltatás az, hogy ugyanabban az időben, mi pedig teljes mértékben tiszteletben tartja az üzleti titkok, soha nem csinál semmit káros érdekeit a viselkedése. miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok gyémánt. Nagykereskedelmi : elfogadjuk nagykereskedelem minden ügyfelekkel a világ minden tájáról. Annak érdekében, hogy enyhíti a leltár nyomás, a tétel meghatározott nagyobb vagy egyenlő, mint 2 db.
[DIY Gyémánt festmény termelési lépések]
1.
Méret : 20 CMX35 CMX2 PCS 20 CMX50 CMX2 PCS 20 CMX60 CMX1 PCS
Mielőtt a fizetés, kérjük, olvassa el az alábbi tartalommal gondosan, ez garantálja, hogy egy boldog vásárlás.
Kedves, figyelem! Eladtuk a gyémánt festmények félkész termék nem tartalmazza a keret!
Eladtuk a gyémánt festmény anyag a gyanta, az egész mozaik minták fúrt ki a gyanta, gyémánt, bázis térkép öntapadós fotópapír. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos. Általában használ China Post kis csomag, a közlekedés, a normál körülmények között áruk szállítjuk a 15-30 nap. Ritka esetekben valószínű, hogy késedelem, amely függ az időjárás, valamint a pass sebesség az országot, az árut. Ez a része a tarifát kell megfizetniük . Ha szennyeződés tapad lehet befolyásolni őket, alacsony hőmérsékletű szilárd vas. Úgy gondoljuk, hogy elérjük a megfelelő megállapodás. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (az étterem nem nyújt keretet). Rajz kell tartani a tiszta, Ellenkező esetben a ragasztó erő befolyásolja. Referencia, mielőtt a művelet lépéseit. A termelési folyamat egyszerű létrehozhat egy rövid időre, hogy teljes.
[DIY Gyémánt festmény Óvintézkedések]
1. Szállítás : A termékeket a szárazföldi Kínában. Ezért China Post csomag szállítási idő legfeljebb 50 nap. Után a sikeres fizetési kiszállítjuk áruk 3-5 munkanapon belül, az árut általában megérkezik 7 50 munkanapon belül. A DIY gyémánt festmény lehet díszíteni a családi szoba, hogy az élet több, harmonikus. Ha az adott ország vagy terület nem az országon belül a szállítás ingyenes, lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz az ön számára a legjobb szállítási módot. A továbbítás az ügyfelek, Mi is használható a Gyors Szállítást, a közlekedés, általában 30 napon belül kell kézbesíteni. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett. Kézbesítési megbízott : ha külföldi online eladók, biztosítani tudjuk a hajózási ügynök szolgáltatás az ön számára. (Példa : a termék nem ugyanaz a kép, nem tudom képzelni, a tökéletes termék méret nem látja, hibás, stb. Nem meghatározott minimális limit az összes alkatrészt. Az eladó gyémánt festmény eladott nem minőségi problémák nem térnek vissza. DIY termelési tapasztalatok értelme a teljesítmény, képesség, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak.
[DIY gyémánt festészet jellegzetes]
1. De vannak más esetek is késhet, például rossz időjárás miatt késve érkezett az ország postai rendszer késlelteti központ a helyi posta stb. Ha az áru küldött, akkor aktívan nyomon követése az áru szállítási állam. A cég elfogadja az alábbi tranzakciós : Kiskereskedelem : elfogadjuk a lakossági ügyletek minden ügyfelünk a világ minden tájáról.

A fő jellemzők

Stílus:
Modern
Külső Csomagolás:
Színes Dobozban
Anyag:
Gyanta
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Gyémánt alakja:
Tér
Használat:
Festmények
Keret:
No
Formában:
Multi-kép Kombináció
Márka Név:
Zhui Csillagos
Mintázat Típusa:
Növény
Beillesztés Terület:
Teljes
Színek száma:
30-45

Az ügyfél választása