• Újszülött
  • -20 %
Zhui csillag 5D DIY gyémánt minden Téren gyakorlat festmény vörös rózsa kézimunka, virág 5db Strassz cross stitch mozaik díszítés

Zhui csillag 5D DIY gyémánt minden Téren gyakorlat festmény vörös rózsa kézimunka, virág 5db Strassz cross stitch mozaik

HUF 7776.00
HUF 9720.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Nem meghatározott minimális limit az összes alkatrészt. Ha az adott ország vagy terület nem az országon belül a szállítás ingyenes, lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz az ön számára a legjobb szállítási módot. Rajz kell tartani a tiszta, Ellenkező esetben a ragasztó erő befolyásolja. Kézbesítési megbízott : ha külföldi online eladók, biztosítani tudjuk a hajózási ügynök szolgáltatás az ön számára. Tekintse meg a gyanta, gyémánt színű, elrendezni, hogy a kódolás. A cég elfogadja az alábbi tranzakciós : Kiskereskedelem : elfogadjuk a lakossági ügyletek minden ügyfelünk a világ minden tájáról. miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok gyémánt. Ritka esetekben valószínű, hogy késedelem, amely függ az időjárás, valamint a pass sebesség az országot, az árut. Általában használ China Post kis csomag, a közlekedés, a normál körülmények között áruk szállítjuk a 15-30 nap. Ezért China Post csomag szállítási idő legfeljebb 50 nap. A DIY gyémánt festmény lehet dolgozni, tanulni, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, aktív gondolkodás, növeli önbizalmát.
[DIY gyémánt festészet jellegzetes]
1. Nagykereskedelmi : elfogadjuk nagykereskedelem minden ügyfelekkel a világ minden tájáról. Gyémánt marad ragacsos rágó szorító érzés. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabb. A DIY gyémánt festmény lehet díszíteni a családi szoba, hogy az élet több, harmonikus. ha szeretné, egy nagy mennyiségű nagykereskedelmi, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, megvitatjuk a nagykereskedelmi árát, a szállítási mód stb veled. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos. Kérjük, egyértelműen mondani a vevőnek, 's cím információt, ha a kereskedelmi, majd megvitatjuk, hogy a szolgáltatás az, hogy ugyanabban az időben, mi pedig teljes mértékben tiszteletben tartja az üzleti titkok, soha nem csinál semmit káros érdekeit a viselkedése. Az eladó gyémánt festmény eladott nem minőségi problémák nem térnek vissza. Úgy gondoljuk, hogy elérjük a megfelelő megállapodás. Termék méretek jelezte, a termék leírása a gyanta gyakorlat a szakmai gyári tömegtermelés, hanem a kis, ott elkerülhetetlen, hogy hibás gyakorlat, Köszönöm a megértést! Gyanta, gyémánt lesz több, több, mint 30% - kal kevesebb, fúrás jelenség általában nem jelenik meg, kérem, legyen nyugodt vásárlás. A díj : Miután az áru érkezett az ország, ez okozhat egyes tarifák néhány országban. A termelési folyamat egyszerű létrehozhat egy rövid időre, hogy teljes.
[DIY Gyémánt festmény termelési lépések]
1. Összeállítva a gyanta, gyémánt mintát kell venni a ponton belül a vágott sort, majd vágja darabokra, hogy biztosítsa a teljes hatás. Után a sikeres fizetési kiszállítjuk áruk 3-5 munkanapon belül, az árut általában megérkezik 7 50 munkanapon belül. Referencia, mielőtt a művelet lépéseit. nem egy minőségi probléma). Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.
Méret : 22 CMX30 CMX2 PCS 18 CMX40 CMX2 PCS 18 CMX50 CMX1 PCS
Mielőtt a fizetés, kérjük, olvassa el az alábbi tartalommal gondosan, ez garantálja, hogy egy boldog vásárlás. Ragasztás kell laposan a szép, nem a repedések. A továbbítás az ügyfelek, Mi is használható a Gyors Szállítást, a közlekedés, általában 30 napon belül kell kézbesíteni. (Példa : a termék nem ugyanaz a kép, nem tudom képzelni, a tökéletes termék méret nem látja, hibás, stb. DIY termelési tapasztalatok értelme a teljesítmény, képesség, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak. Ha az áru küldött, akkor aktívan nyomon követése az áru szállítási állam. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt.
Kedves, figyelem! Eladtuk a gyémánt festmények félkész termék nem tartalmazza a keret!
Eladtuk a gyémánt festmény anyag a gyanta, az egész mozaik minták fúrt ki a gyanta, gyémánt, bázis térkép öntapadós fotópapír. Feltárni szalag rajz fölé, látni fogja, hogy sok szimbólumok megfelelő színkód. DIY festmény gyémánt tökéletes adni, hogy barátai, szerettei kifejezni jó kívánja megosztani.
[DIY Gyémánt festmény Óvintézkedések]
1. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett. Ha nem tudod, hogy milyen színű használni, lásd a színtáblát. Annak érdekében, hogy enyhíti a leltár nyomás, a tétel meghatározott nagyobb vagy egyenlő, mint 2 db. Majd jelölje ki, mint ajándékot, vagy alacsonyabb az érték, az árut. Szállítás : A termékeket a szárazföldi Kínában. A gyanta, gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési. Ez a része a tarifát kell megfizetniük .

A fő jellemzők

Stílus:
Modern
Külső Csomagolás:
Színes Dobozban
Anyag:
Gyanta
Mintázat Típusa:
Virágos
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Gyémánt alakja:
Tér
Használat:
Festmények
Keret:
No
Formában:
Multi-kép Kombináció
Márka Név:
Zhui Csillagos
Beillesztés Terület:
Teljes
Színek száma:
30-45

Az ügyfél választása